Uw partner bij nieuwbouw

Gaat u een huis, kantoor, garage, aanbouw, uitbouw of winkel bouwen, dan zijn wij uw partner voor de elektrische installatie. Vanaf het allereerste ontwerp van uw bouwplan kunnen wij u bijstaan in het bedenken, op tekening zetten en uitvoeren van de elektrische installatie.

Wij denken met u mee over de verlichting, tv-aansluitingen, de netwerkbekabeling voor de computers, de motor van de garagedeur, telefoonaansluitpunten, spotjes in het plafond, stopcontacten en de indeling en omvang van de groepenkast. Wanneer u dat wenst, regelen wij ook de aanvragen bij uw energieleverancier.

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor een verfrissend gesprek over uw toekomstige bouwplannen.

Renovatie of uitbreiding

Verbouwplannen of een uitbreiding op uw bestaande installatie? Ook nú is DL elcetro de juiste partner. Of het nu gaat om een verbouwing van de keuken, de badkamer, de woonkamer of garage of om de plaatsing van een uitbouw of een dakkapel: wij nemen het stukje elektrotechniek graag voor onze rekening. Wij maken de stopcontacten (wandcontactdozen), de lichtpunten (bijvoorbeeld spotjes in het plafond met led- of halogeen lampen), zorgen voor dimmers en alle andere elektra die u wenst.

Vanzelfsprekend adviseren wij u vooraf graag over de mogelijkheden en zetten helder uiteen aan welke regels (NEN1010) de elektra moet voldoen.

 

DL Electro Maastricht